Onze diensten

Nieuwbouw


Bent u van plan een nieuwe woning te realiseren? Wij helpen u graag! Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van één of enkele stuks woningen, waarbij de klant en kwaliteit centraal staan. Ook voor de nieuwbouw projecten vervaardigen wij zelf de materialen. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel inspringen op de wensen van de klant. Elk project is uniek en moet met zorgzaamheid gebouwd worden. Wij staan voor onze kwaliteit en zijn daar erg trots op!

Renovatie


Renoveren van woningen, winkels en overige bedrijfspanden, bijvoorbeeld wanneer de huidige situatie niet meer voldoet aan uw persoonlijke wensen en aan de aspecten van veiligheid, bouwkundige eisen en energiebesparing dit kan ook in combinatie met een verbouwing. Renovatie loopt soms ook over in restauratie bijvoorbeeld het renoveren van authentieke kozijnen uit een statig pand tot en met het geheel renoveren van een boerderij of herenhuis. Elk project is uniek en moet met zorgzaamheid gebouwd worden. Wij staan voor onze kwaliteit en zijn daar erg trots op!

Onderhoud


Alle onderhoud aan uw woning of bedrijfspand en ook het vervangen van hout door kunststof bijv. goten, dakoverstekken, kozijnen, gevelbekleding of onderhoud binnenshuis het vervangen van de beganegrondvloer door een betonvloer bijvoorbeeld schuimbeton informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Verbouw


Alle soorten aan-, uitbouwen, serre's of een carport een extra verdieping en interne verbouwingen, badkamers denk ook aan dakkapellen, dakopbouwen en een kap op de aanbouw, garage, bijkeuken. In dit alles heeft ons bedrijf een zeer ruime ervaring zie onze pagina met projecten waar nog niet eens alles in staat vermeld. Door deze ervaring zien wij snel uw ideale oplossing voor uw uitbreiding. Ook dakkapellen in een dag geplaatst in hout of kunststof is bij ons mogelijk.